Той се казва Вини, на 22 години е, живее в Лос Анджелис и похарчи 50 хил. долара за пластични операции.

Целта му? Желае да прилича на извънземно същество. И нещо повече - иска да бъде безполово извънземно, затова трябва си премахне половите органи и зърната, както сам казва.

За последните пет години Вини си е направил 110 пластични операции, пише The Ladbible.

"Искам да бъда безполово извънземно. Искам да излъчвам навън това, което чувствам отвътре. Цяля да изглеждам като извънземно. Искам да съм хибрид, а не мъж или жена", споделя Вини.

Вини не иска да има определен пол още от 17-годишен, пише още vesti.bg.

Обикалял е редица доктори, но до този момент никой не е казал, че може да направи това, което иска. 

"До известна степен приличам на марсианец. Слагам си специален грим и лещи. Имам голяма глава, нямам вежди. Когато хората ме питат как сам се определям, аз им отговарям, че съм човек-бъркотия, обсебен от себе си и други подобни етикети", казва още Вини.

Макар да е бил активист за правата на ЛГБТ общността, с години осъзнал, че не иска да има нещо общо с етикети и определения. Той не се чувства като хомосексуалист, бисексуален или транссексуален. Не харесва хората да се слагат в кутии и да бъдат определяни.

Вини е и модел. Реакциите за него са смесени.

"Някои хора ме възприемат и харесват напълно. Радват ми се в повечето случаи, защото им е интересно да научат повече за мен. Други хора не разбират моята същност и ме критикуват, но това е напълно в реда на нещата. Не съм типичен пример за човек", обяснява Вини.