Петзвездна кулинария и изискани ястия, колоритни участници и много смях в кухнята предстоят в "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. В битка за титлата "Най-добър домакин" се впускат Константина Живова, Сашка Васева, Денди, Гери Турийска и Дий (Радомир Юнаков), като към звездните домакини шеф Манчев отправя предизвикателство, наречено "Предай нататък".

Кулинарният маратон в понеделник открива със стилна вечеря тв водещата и модел Константина Живова. Домакинята, която отдавна мечтае за приключението "Черешката на тортата", признава и доказва, че кухнята е любимото й място. Как Константина ще изпълни възложената от Манчев мисия една от рецептите да включва точени кори за баница, зрителите ще видят в понеделник.

Във вторник във вихъра на кулинарните събития се впуска емблематичната певица Сашка Васева, която предлага пикантна вечеря и незабравими музикални истории. Домакинята посреща гостите си сърдечно с песен и с питка по бабина рецепта, а акцент в менюто е пъстър селски гювеч със завидно количество подправки. Аристократична е атмосферата в сряда, когато артистичният властелин на кухнята Денди поднася блюда като фоа гра и стек с аспержи. И въпреки че за изисканата вечер той говори на немски и готви по френски, тонът почти преминава границата на добрите обноски.

С поетични и музикални нюанси Гери Турийска балансира кулинарните настроения в четвъртък, когато е време за импровизации в кухнята. На гостите си и широката публика тя представя последните си произведения – богато овкусени с див чесен разядки, домашен хляб с лимец, вкусно телешко месо със зеленчуци и кекс с бабиното сладко от горски плодове. Кулинарния финал в петък бележи рап звездата Дий (Радомир Юнаков), който приготвя бърза италианска вечеря – рапърски брускети, два вида паста и ягодово сорбе. Дий готви като за последно и гостите вечерят като за последно, но каква е кулминацията в четвъртата кулинарна седмица?
Какви вълнения предстоят за звездните домакини и кой ще спечели титлата "Най-добър домакин" в кулинарното шоу? Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Докато се подготвяте за предстоящото кулинарно приключение, можете да си припомните епизодите във Vbox7.com канала на "Черешката на тортата", а актуални новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.