Playboy не спира с подаръците: щедри, обли и изкусителни... и цели 12 на брой!

А една от тях ще е новата Кралица на сексапила в България през следващите 12 месеца. Любимото списание на поколения мъже се отправя на ежегодната си хедонистична мисия - да избере любимата дама на цяла една нация. В декемврийския брой ексклузивно ще се насладиш на 12-те финалистки за Мис Плеймейт 2016, ще видиш всичките им хубости и тайни, ще им се насладиш в действие във високо-адреналинова фатална сесия, че дори ще можеш да си избереш фаворитка. Защото ТИ ИЗБИРАШ! И ще можеш да гласуваш за нея на Playboy.bg!

Победителката ще бъде оповестена на 2 февруари 2017 г. на стилно парти в хотел "Маринела", но преди това кандидатките ги чакат забавни изпитания, изключителни изкушения, в които ще трябва да демонстрират не само сексапил, но и истинската си жизнена философия. За тях ще оживеят няколко велики сюжета – Пепеляшка, Синята брада, Изворът на Белоногата, Великият Гетсби, Мулен Руж... И те ще трябва да оживеят в тях.

Но това не е всичко - освен близка среща с най-сексапилните българки, Playboy ти подарява пакетно и луксозен календар с 12-те момичета, точно както майка ги е родила, за да им се любуваш цяла година.

Колекционерският брой на Мъжката библия поставя поанта на една вълнуваща година - както само Playboy го може: със сексапил, горещи страсти и фатални предизвикателства!