Нашият голям татко Хю Хефнър е решил да се задоми и то не с кой да е, а с прекрасната Кристал Харис. Но откъде е тръгнала цялата история? Малко повече преди 2 години, Харис е била студентка трети курс в държавния колеж на Сан Диего. Заедно с нейна приятелка двечките решили да отидат за парти послучай Хелоин в имението на Playboy. Тя е била облечена на френска прислужница и мигновено предизвикала интерес в Хефнър. Две седмици по-късно, тя напуска колежа и се пренася в имението.

"Специалността ми беше психология, а аз не исках да бъда психолог. - разказва ни Кристал. - Мислех си, че щеше да бъде много готино просто да отида и да се забавлявам с Хеф. Училището няма къде да избяга."

Г-ца Харис участва в последвалия сезон на реалити шоуто "Съседки за секс", в което се разглежда живота на жените, които живеят в имението Playboy. Става мис Декември за 2009 година. В момента подготвя албум, развива линия за козметика и прави дизайн за собствена линия спортни дрехи. Редовно Туитва.

Самото предложение на Хеф не е било голямо изненада. Всичко е било обсъдено преди това.

"Той ме попита, дали бих му казала да, ако ми предложи и аз му отговорих, разбира се. - разказва ни Кристал. - И тогава секретарките на Хеф започнаха да ми мерят пръста."

Спекулации и множество обсъждания бяха предизвикани при разделянето на Хю с неговите други две гаджета, идентичните близначки Кариса и Кристина Шанън, което повдигна въпроса: Беше Хю Хефнър в моногамна връзка?

"Да, само ние сме си. - отговаря Харис. - Смисъл, Хеф прави, тоест, е правил секс с много хора през годините и това вече не е важно за него."

Наскоро Харис засне още една фотосесия за Playboy.

"Това е просто една романтична обиколка на имението." - обяснява ни Кристал.

Сесията ще бъде публикувана през Юни, когато ще бъде и самата сватба. Ние протриваме ръчички като Христо Стоичков преди дузпа и чакаме с нетърпение да видим още от Харис, в бъдеще Хефнър.