Ким Кардашиан е уверена в начина, по който изглежда и не смята да се подлага на диети преди сватбата си с баскетболиста Крис Хъмфрис.

30-годишната дама на хайлайфа е благодарна на родителите си, че са я дарили с увереност във фигурата й и казва, че няма планове да се отказва от любимите си храни, за да поддържа перфектното си тяло.

"Нашите родители винаги са ни карали да се чувстваме добре. Никога не е бил оказван натиск върху нас да изглеждаме различно и смятам, че именно затова сме толкова уверени днес. Имаме целулит. И какво от това! Никога не съм твърдяла, че съм перфектна. Лудост е някой да предполага, че само защото сме под светлините на прожекторите, сме идеални", сподели звездата.

Ким изглежда уверена в начина, по който изглежда към днешния ден, но признава, че е била съсипана когато гърдите й за първи път са започнали да растат на 10-годишна възраст. По-малката й сестра Къртни постоянно я дразнела на тази тема.

"Къртни постоянно ми се подиграваше, че имам по-големи гърди от нея. Когато си малък, това е срамно. Тялото ти се променя и е доста плашещо", сподели още красавицата.