Приятелките ви убеждават да не отивате на среща с него, но не е възможно да устоите на обаянието му. Ако все пак сте решили да отидете на такава среща, имайте пред вид следните съвети.

Помнете - не сте единствената

Той може да ви прелъсти с усмивка и няма да забележите кога ще се озовете в леглото му. Но не си и помисляйте, че той се е влюбил от пръв поглед – това е добре отрепетирана схема.

Не се влюбвайте

Той ви харесва, но той харесва не по-малко и други момичета. Можете да пострадате, ако се влюбите. Затова постарайте се да си внушите, че това е само мимолетно увлечение, а сериозните отношения търсете на друго място.

Не се опитвайте да го промените

Ако той започне да отговаря на обажданията ви, да идва при вас, когато се нуждаете от него..., не го променяйте. Направите ли го, той ще престане да бъде „лошото момче“ и бързо ще ви стане скучен.

Играйте в неговото поле

Разбрали сте, че сте станала една от лесните му победи, нещо като развлечение и средство за приятно прекарване на времето. Приемете неговите правила и отприщете „лошото момиче“ в себе си. Не отговаряйте на позвъняванията му, флиртувайте с други мъже в негово присъствие, отидете с него на купон, а си тръгнете с някой от гостите.

Нищо чудно бързо да намерите същото умно, весело и обаятелно момче. Ако пък новият ви избраник също се окаже „лошо момче“, вече ще знаете как да се държите. /БГНЕС