Ако обърнете внимание на онлайн казината и сте разглеждали тяхното портфолио, най-вероятно сте забелязали, че там има изобилие от игри и предложения, които биха задоволили дори най-големите скептици. 

Особено внимание ще оставят онлайн ротативките, те обикновено са изключително много и се радват на сериозно внимание от страна на аудиторията. Ще открием един интересен анализ за Winbet в този сайт и по поставената оценка и богатото портфолио бързо ще установим и защо точно този вид игри получават толкова сериозно внимание. 

Нека започнем от самото начало, ротативките или слот машините, са едно от най-търсените предложения във всяка  една  онлайн индустрия. Причината не трябва да ни изненадва, след като разполагаме с най-различни тематики, красива графика и още много други  предложения, които биха накарали  всеки един почитател да се потопи в една малко  по-различна атмосфера. 

Първите ротативки са били механични и са разполагали само с една линия на успех, но след като технологиите се развиват, ротативките вече се разделят на игри с 20, 40 и дори 100 печеливши линии. Как точно се събират толкова много? Те вече не са само една централна линия,  а включват колонки, диагонали, елементарни геометрични фигури и още много други. 

Дигиталните технологии позволиха на студиата да развихрят малко въображението си и да предоставят оригинални решения на игри, които не са променили своя принцип на игра – не се налага да използвате някаква стратегия, защото такава просто няма. Всичко зависи от шанса и късмета, като това важи дори за игрите, които са част от прогресивните бонуси. Именно те привличат доста клиенти, като се печелят по същия начин – с малко повече късмет. 

Макар и да няма правила, можем да открием, че има някои основни термини, които трябва да запомним. 
Това са RTP и волатилност. Първият е известен като коефициент на възвращаемост, като той ни показва каква част от нашата изиграна сума трябва да се върне под формата на печалба, обикновено тя е над 90% - изискване на НАП, но още по-важното е, че повечето казина поставят процента малко по-високо. 

Говорим обаче за лицензирани брандове, като посоченият в горните редове. Волатилност е техника, която ни показва и на какъв принцип идват самите успехи. Игрите с висока волатилност ще пускат големи и впечатляващи печалби на по-дълги времеви интервали, но пък чакането си заслужава. Игрите с ниска волатилност работят точно на другия принцип – пускат по-малки печалби, но по-често. 

Мнозина сигурно се питат и каква е разликата между ротативките в онлайн казиното и тези в реалните обекти. От чисто технологична точка – никакви. Заглавията може да бъдат различни, но генерално самият софтуер във въпросните игри е абсолютно същият. Разбира се, онлайн предложенията все пак имат някои предимства като фактът, че можете да играете от мобилния си телефон по всяко време и на всяко място – не е необходимо да се разхождате до реалния обект. 

Онлайн платформите предлагат и доста по-свирепо разнообразие, следователно там имате и по-големи шансове да откриете любимата игра. В реалните обекти обаче има игри, които няма да откриете в онлайн платформата, следователно винаги имате свободата да проверите и сами къде точно е по-приятната игра. Впрочем по тази тема, всичко опира до личния избор и предстои да разберем какъв ще бъде той наистина. По-важното е, че трябва да останем разумни и преди всичко да се забавляваме, това е основното условие за постигането на успехи.