Наближават коледните празници и скоро всеки мъж ще трябва да избере подарък за своята половинка. И докато за жените изборът на подаръци е детска игра, то при повечето мъже това е свързано с дълго суетене по магазините и сериозни затруднения при избора на подходящия подарък.

Но в края на ноември има един ден, който може да ви помогне при това трудно за мъжете начинание, а именно Черния петък. В тази статия ще ви разкрием как можете да се възползвате от предимствата за пазаруване на Black Friday и как по-лесно да изберете подарък за любимата жена на изгодни цени.

Какви са предимствата да пазаруваме на Черен петък?

На Черен петък хиляди търговци правят големи намаления и разпродажби на своите стоки. По този начин пред мъжете се разкриват неограничени възможности да направят страхотна изненада на своята половинка, без това да съсипе бюджета им.

През 2022 г. Черният петък се пада на 25-ти ноември, като доста търговци удължават кампаниите си до една седмица около тази дата. Така че ще имате предостатъчно време да разгледате различни варианти за подарък.

Няма причина да не се възползвате от възможностите, които този ден ви предоставя, защото купувате същите качествени стоки, които бихте взели и друг път, само че сега на доста по-ниска цена.

С наближаването на Черния петък рекламите и промоциите буквално започват да ни заливат отвсякъде, така че е почти невъзможно да не успеете да харесате подарък за своята любима. Ако все пак се затруднявате, ще ви дадем няколко съвета, които може да ви бъдат полезни.

Черен петък в Ozone

източник: Shutterstock


Как да улесним избора си?

  • Всяка дама обича подаръци. Но как мъжът да направи правилния избор именно за своята жена или гадже?
  • Слушайте я внимателно
  • Много често жените сами намекват на мъжете си какво искат за подарък.
  • Помислете от какво има нужда
  • Може би сте забелязвали, че е искала да си изправи косата, но старата ѝ преса е изгоряла. Или пък сте виждали как тайно хвърля поглед на онези ботуши на витрината в мола?
  • Бъдете наблюдателни
  • Обръщайте внимание какви неща разглежда в интернет, по кои телевизионни реклами се заглежда и дали се оплаква, че нещо от обзавеждането не ѝ допада.
  • Попитайте я

Понякога това е най-добрият вариант. Често жените с охота споделят на своя мъж какво биха искали за празниците. Така поне можете да бъдете сигурни, че няма да сбъркате в избора си.

Как да изберем подходящ подарък на Черен петък?


Ако въпреки всичко все още не сте сигурни какво да изберете, има някои неща, на които, ако се спрете, е почти сигурно че няма да сбъркате:

  • Бижута – Едно луксозно колие, обеци или пръстен винаги са подходящ подарък, с който един мъж може да зарадва своята половинка.
  • Козметика – Парфюмите и козметиката са неща, които свършат сравнително бързо. Може да я зарадвате с любимия ѝ аромат, например.
  • Дрехи и обувки – Коя жена не обича да си купува маркови дрехи и обувки? Затова на Черен петък може да я заведете на шопинг в близкия мол, където да си избере това, което на нея ѝ харесва.
  • Електроуреди – Някои домакини биха се зарадвали и на някакъв кухненски електроуред (миксер, кафемашина, кухненски робот), а други може би имат нужда от нов епилатор, преса или сешоар.
  • Масаж или козметични процедури – Всяка жена обича да полага грижи за себе си. Един масаж, маникюр или козметични процедури винаги са добър подарък.

Друго предимство на Черния петък, освен големите отстъпки е, че можете да направите своите поръчки по интернет. Много онлайн магазини ще вземат участие в Черния петък, сред които и Ozone.bg, където благодарение на богатия избор от стоки лесно ще можете да намерите идеалния подарък за своята любима и то с доставка директно до вашия дом.