Има много петъци в годината, но за един се иска истинска спортна подготовка – Черния петък. За да вземеш най-доброто за теб от деня с хиляди оферти, не може да се впуснеш в шопинг мача, без да загрееш и без да обмислиш стратегията си.

Времето е малко, скоростта е от водещо значение, а изборът е голям. Така че да излизаме да загряваме, мачът започва на 18 ноември, след 7 часа сутринта, на терена на emag.bg.

Предложенията: 

Телевизор LG OLED55C11LB, 55" (139 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED, 100Hz, клас G

Излишно е да казваме колко по-добре се гледа Световното в 4К качество, нали? И филмите, и сериалите, и другите мачове, и научно-популярните филми за хищници-убийци. eMAG са предвидили 100 бр. телевизори от модела на Black Friday оферта, така че трябва да си истински бърз.

Хладилник с фризер Beko RCSA406K40WRN, 386 л, клас E, Voicerecorder, H 203 см, бял

Бирата трябва да е студена за мачовете, дори когато те се играят посред зима. Този двуметров хладилник с фризер ще събере всичко и за петъчните партита, и за празничните трапези, и за спокойните дни, в които искаш да приготвиш бърза вечеря.

А вграденото звукозаписно устройство ще издигне на ново ниво комуникацията вкъщи, без значение колко много се разминават графиците ви. 240 бр. на Black Friday оферта.

Лаптоп Gaming Dell G15 5511 с процесор Intel® Core™ i5-11260H

Естествено, далече сме от мисълта, че абсолютно всички мъже ще изпаднат в захлас от Световното по футбол. Ако си почитател на е-спортовете и битките ти са на сървър, а не на затревен терен, можеш да ъпгрейднеш екипировката си с нов лаптоп Gaming Dell от eMAG Black Friday.

Параметрите са екстра, ще има 148 бр. на  Black Friday оферта.

Зимна гума Tigar WINTER 205/55R16 91T

Пак напомняме, че сезонът е зима, въпреки че се задава Световното. Ако чакаш последния момент да смениш летните със зимни гуми, поне тази година си постъпил добре – eMAG предлагат специални цени за зимни гуми Tigar. Техният профил е предназначен за ефективно разпръскване на вода при шофиране по мокри пътища, като същевременно осигурява сцепление върху сняг или кал. Ще има 200 бр. на Black Friday оферта.

Велоергометър Kondition BMG-4300

Нямаш оправдание да прекараш зимата на дивана със специалната цена на този велоергометър. Впрочем, смятаме, че ще получиш зелена светлина да гледаш каквито искаш мачове, ако го правиш, докато въртиш педалите на велоергометъра вкъщи – колкото повече мачове по телевизията, толкова повече изгорени калории. Добра сделка, за която има 340 бр. на Black Friday оферта.

Тоалетна вода за мъже Hugo Boss Hugo Dark Blue, 75 мл и хибриден уред за подстригване/оформяне/бръснене на брада Philips OneBlade

И понеже животът не е само спорт и тренировки, двете последни предложения в селекцията ни от eMAG за техния Black Friday 2022 са за добрия външен вид – тоалетна вода (100 бр. на Black Friday оферта) и уред за оформяне на брадата (500 бр. на Black Friday оферта).

Дано си записал всичко дотук, защото по време на eMAG Black Friday количествата са ограничени, а състезателите за добри цени всяка година стават все повече.

Ще успееш да се класираш сред първите, ако спазваш насоките на експерта в онлайн шопинга – eMAG:

  • Инсталирай мобилното приложение на eMAG и активирай известията, за да

разбереш кога започва eMAG Black Friday 2022.

  • Запази предварително любимото си място за доставка, за да можеш бързо и удобно да вземеш поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG освендоставка до избран адрес, ще бъдат на разположение над 3000 места за доставка вцялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни станции easybox), както и шоурумите на компанията в София, вСердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.
  • Запази твоята карта в акаунта си, за да платиш сигурно и бързо.

 

За обработката на поръчаните от eMAG продукти в рамките на кампанията ще се погрижат 432 робота тип совалка и робот за сортиране с капацитет на обработка 500 продуктови единици/час в модернизирания с иновативни технологии склад на онлайн ритейлъра в Джойта, Румъния. Доставките ще започнат още на следващия ден, 19.11, като целта е поръчките от Black Friday на продукти, предлагани от eMAG, да бъдат при нас най-късно до 3 декември 2022 г.

Е, след всичко казано, остава само да си пожелаем успех в пазаруването на eMAG Black Friday!


*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.