С незабравими футболни емоции, разнообразно спортно съдържание и много премиум събития зарадва истинските фенове DIEMA EXTRA през изминалите две години. Спортният пакет, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, отбелязва своя 2-ри рожден ден през април и по този повод поднася още поводи за празнуване.
 
Спортните канали от DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, един от най-популярните спортни сайтове у нас Gong.bg и онлайн платформата GONG PLAY проследиха на живо вълнуващи футболни дербита и топ събития като Европейското първенство по футбол 2016. Освен с неочаквания триумф на Португалия, големите изненади с Уелс на полуфинал и Исландия на четвъртфинал, както и страхотния четвъртфинал Германия – Италия 7:6 след дузпи, феновете ще запомнят Европейското първенство и с първия голям футболен форум в GONG PLAY.
 
От старта на DIEMA EXTRA досега зрителите имат възможност да следят на живо оспорваните двубои от родното футболно първенство, както и участието на българските отбори в европейските клубни турнири и началото на победния път на Лудогорец към групите на Шампионската лига през сезон 2016/17. И разбира се, срещите от най-интригуващото първенство в света – Английската Висша лига, френската Лига 1, мачовете за Купата на България, Купата на Лигата в Англия и Купата на Футболната асоциация.
 
В празничния месец април почитателите на спорта могат да се включат в специалната игра по повод две години DIEMA EXTRA в сайта Gong.bg. DIEMA EXTRA дава възможност на всички абонати за участие в играта на https://gong.bg/diemaextra?&, която продължава до края на април. Над 200 награди очакват участниците, като двама късметлии могат да спечелят Playstation 4. Сред наградите са също ваучери за годишен абонамент в GONG PLAY, месечни ваучери или ваучери за събитие в онлайн платформата.
 
Не пропускайте най-важните спортни събития в спортните канали DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS, част от DIEMA EXTRA.
 
Феновете на спорта могат да следят най-любопитното и онлайн на GONG PLAY, а всички актуални новини ще откриете в спортния сайт Gong.bg.