На днешния Бабинден по стар стил Дарик радио празнува 21-вия си рожден ден. Тази година празникът се отбелязва под мотото „21 ПЪТИ КОЙ. 21 ПЪТИ ДАРИК".

Има много за слушане, а тук и за гледане!

Традиционната празнична програма отново е поверена на приятели, колеги и гости на радиото. Сред водещите и гостите на предавания са легендарният актьор Джоко Росич, волейболистката Тони Зетова и момичетата от еротичния календар на ЦСКА, певците Володя Стоянов, Жана Бергендорф, Сантра и Веси Бонева.

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК!

Празничната програма на Дарик започва в 8 часа с предаването „Живи и здрави" с докторите Ненков и Пелтеков. След тях в ефира ще прозвучи „легендарният каубой" Джоко Росич. За доброто сутрешно настроение ще се погрижи Ивайло Нойзи Цветков с уникално рок шоу, а актьорът Станимир Гъмов ще продължи с предаването „За куклите и хората". Следват предаванията „Дарик Импро" и „Пощенска кутия за приказки".

Обедните обзорни новини ще бъдат представени от актьора Камен Донев. В тях ще бъде обявен „Гласът на Дарик" за 2013-та година.

Програмата продължава с обзор на спортните новини, с участието на помощник-треньора на женския волейболен отбор на ЦСКА Тони Зетова, и момичетата, които се снимаха за еротичния календар на отбора. В следобедните часове ефирът на Дарик ще бъде превзет от музиканта Вили Стоянов и неговият Brazz ViliDJ band, Акустичните Beatles - Искрен Пецов и сие, както и най-новото музикално откритие Жана Бергендорф.

Актуалните коментари в „Спортно шоу Гонг" ще бъдат представени от волейболиста Евгени Иванов. Точно в 18.00 ч. започва вечерното обзорно предаване „Денят на Дарик" с Вълчев и Вълчев - по традиция политикът Даниел Вълчев ще си партнира с журналиста Кирил Вълчев.