106-годишна австралийка, която никога не се е омъжвала, твърди, че е открила любовта на живота си. Марджъри Хемерд дори може да бъде обвинена, че си е хванала младо гадже, тъй като избраникът й е 73-годишният Гавин Крауфорд. И двамата живеят в старчески дом в Мелбърн и се виждат за първи път преди три години, пише БГНЕС.

„Ние просто си паснахме. Държахме се като стари приятели, възрастовата разлика няма особено значение“, казва госпожица Хемерд. Крауфорд е категоричен, че е открил своята принцеса. „Марджъри е много общителна и има добри възгледи за живота. Тя винаги е много весела и през цялото време се смеем заедно. Мисля, че и двамата сме разбрали, че животът е прекалено кратък, за да не му се наслаждаваме“, споделя той.

Мениджърката на старческия дом Вики Фрейзър сподели, че за обитателите на дома било умилително да гледат как връзката им разцъфва. „Прекрасно е, че те се откриха. Това е много положително и истинско и за двамата. Връзката им доказва, че никога не е прекалено късно“, заяви тя.

Двойката е категорична, че не възнамерява да официализира отношенията си. „Аз съм твърде безотговорна. Много ми харесва да живея в грях“, казва госпожица Хемерд.