Аштън Къчър ще играе интернет милиардера с разбито сърце Уолдън Шмид в сериала "Двама мъже и половина".

Актьорът, който замени Чарли Шийн по-рано тази година след конфликта на звездата със създателя на сериала Чък Лори, ще дебютира в ситкома на 19 септември в премиерата на деветия сезон от две части.

"Добрата новина е, че сериалът ще продължи да бъде също толкова неподправен, колкото винаги е бил. Страхотно е, че наехме актьор като Аштън Къчър. Той е изключителен професионалист, талантлив, надарен актьор, който идва с много ентусиазъм", съобщи президентката на Си Би Ес Ентъртейнмънт Нина Таслер пред сайта TVline.com.

Тя напълно изключва възможността Чарли Шийн да се появи в бъдещи епизоди на сериала. Най-вероятно премиерата на сезона ще започне с неговото погребение, посочва БГНЕС. Той ще бъде убит и на погребението му ще присъстват мнозина от бившите му приятелки, брат му Алън (Джон Крайър) и племенникът му Джейк (Ангъс Джоунс).

След това героят на Къчър ще купи луксозната къща на Чарли на морския бряг, след като редица кандидат-купувачи, сред които и няколко известни гост звезди, минават да я разгледат. Все пак Алън и Джейк ще продължат да живеят в къщата, въпреки смъртта на Чарли.