Дафовска: Всичко ще се реши от стрелбата

Екатерина Дафовска сподели в интервю от Пьонгчанг за Дарик радио в какво състояние се намират нашите биатлонисти при мъжете и жените преди утрешните им стартове на дългите дистанции на Олимпийските игри в индивидуалното, съответно на 15 и на 20 км.

„Всички са здрави. Готвят се утре за старта. Прогнозите са утре вятърът да бъде по-лек. Дисциплината е с наказателни минути и това е причината да се сложи в деня, когато има по-малко вятър.”

„Мисля, че с Краси Анев всичко е наред и утре с пълни сили ще се бори заедно с останалите. Дано успеят да се преборят. Досега не е имало такава ветровита Олимпиадата. Всяка Олимпиада има нещо специфично. Условията за всички са еднакви. Който е най-добър, ще спечели.”

„Всичко зависи от стрелбата, всичко ще е наред. Със ските нещата са нормални и стрелбата. Решаващото е стрелбата. Ако не се казваш Фуркад, трябва да си с чисти стрелби за предно класиране.”

„Моят багаж все още не е дошъл. С дрехи назаем съм. С момичетата сме заедно, така че ще се справим”, сподели Дафовска.

Свързани материали

  • Дафовска: Бях решила да се откажа, ако не успея в Нагано Дафовска: Бях решила да се откажа, ако не успея в Нагано
  • Дафовска: Пожелавам на Анев да промени цвета на медала в събота Дафовска: Пожелавам на Анев да промени цвета на медала в събота
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Пьонгчанг 2018 биатлон Екатерина Дафовска

Зимни спортове