Дафовска призова: Спрете с натоварените очаквания!

Единствената българка, стигала до златен медал на Зимни Олимпийски игри Екатерина Дафовска, призова да не се натоварват с огромни очаквания родните олимпийци преди отговорни стартове на такива големи форуми. 

Тя явно визира очакванията към Радо Янков да донесе медал на България от Игрите в Пьонгчанг, тъй като се изказа под статус в профила на треньора на най-добрия ни сноубордист - Георги Атанасов-Джоко. 

Треньорът на Янков написа следното в подкрепа на възпитаника си: "Аз знам и вярвам, че това е началото на нещо ново и ще съм горд да бъда част от него. Винаги до теб. БЪЛГАРИТЕ МОЖЕМ (а аз вярвам в теб, момче!)", написа Атанасов. 

А отдолу един от коментарите беше на Дафовска, която написа следното: "Горе главата и на всички журналисти, министри и тем подобни един път да спрат с натоварените очаквания преди олимпиада!", дословно написа златната медалистка от Нагано преди 20 години. 

Свързани материали

  • Дафовска: Всичко ще се реши от стрелбата Дафовска: Всичко ще се реши от стрелбата
  • Дафовска: Бях решила да се откажа, ако не успея в Нагано Дафовска: Бях решила да се откажа, ако не успея в Нагано
  • Янков: Боли ме за хвърления труд, всеотдайността и лишенията Янков: Боли ме за хвърления труд, всеотдайността и лишенията
  • Пълно разочарование – Радослав Янков отпадна в квалификациите Пълно разочарование – Радослав Янков отпадна в квалификациите
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Пьонгчанг 2018 Пьонгчанг 2018 Българи Екатерина Дафовска

Зимни спортове