Отборът на Тихоокеанската дивизия спечели с 5:2 финалната битка над съперника от Атлантическата дивизия в Мача на Звездите в НХЛ. Хокейното зрелище се състоя в гореща Тампа във Флорида. 

Рикард Ракел се отличи с две попадения за победителите, а по едно добавиха Брок Боузър, Джони Годро и Дрю Даути, за да бъде извоюван успехът. Най-щастлив от всички обаче беше Боузър. 

Младокът от състава на Ванкувър Кенъкс спечели приза за MVP в Мача на Звездите и стана първият новобранец, който получава този приз от великия Марио Лемьо насам, който беше удостоен с него през 1985 г. 

Бозуър помогна много и в полуфиналната победа над Отбора на Централната дивизия, като там победата беше отново с 5:2. Така той допринесе най-много за крайния успех и общата награда от 1 млн. долара за тима на победителите. 

"Направо съм шокиран от тази чест! Не мога да повярвам, дори не съм си го представял като малък, че ще бъда MVP в Мача на Звездите. Бях нервен още като ме избраха и си казах, че само ще дойда и ще се наслаждавам на играта си. Това и направих, но никога не съм очаквал признанието", заяви развълнуваният Боузър при награждаването.