Далас изравни клубния рекорд със седма поредна победа в Националната хокейна лига. "Звездите" се наложиха над Лас Вегас с 4:2 и се приближиха на две точки до лидера в Централната дивизия Сейнт Луис. Александър Радулов се отличи с два гола и асистенция, а Джон Клингберг записа три асистенции за седмия пореден успех на Далас.

Сан Хосе пропиля три гола аванс, но успя да стигне до победата с 4:3 срещу Лос Анджелис след продължение. "Акулите" дръпнаха в резултата с два гола на Тимо Майер и един на Ерик Карлсон, но Анже Копитар, Адриан Кемпе и Дъстин Браун вкараха и Лос Анджелис прати мача в продължнеие.

Там Патрик Марло се разписа и донесе трета поредна победа на Сан Хосе, всички постигнати след продължение. Успехът е девети в последните десет мача за Сан Хосе.

Победа с продължение постигна и Ню Йорк Рейнджърс след 3:2 срещу Минесота. Тони ДеАнджело реализира победния гол в самото начало на добавеното време. Двубоят бе паметен за вратаря на Рейнджърс Хенрик Лундквист, който спаси 26 удара и записа победа номер 455 в кариерата си, изпреварвайки Къртис Джоузеф на петото място в историята на НХЛ по този показател.

Анахайм победи Ню Йорк Айлендърс с 3:0 и прекъсна серията на нюйоркчани от спечелени точки в 17 поредни мача. Райън Гецлаф се отличи с гол и асистенция, а втаратят на "патоците" Джон Гибсън спаси 26 удара за първия си мач без допуснат гол за сезона. /БТА