Стадион "Лазур" често е бил арена на големи мачове от българския шампионат, а и от евротурнирите. Но през лятото съоръжението ще посрещне едно малко по-различно зрелище. 

В Бургас гост ще бъде една от най-великите денс-групи в историята. Легендарното английско трио "Продиджи" ще изнесе концерт на "Лазур", като това ще е третото им гостуване в града. 

Досегашните два пъти британците свириха на централния плаж в града. Сега обаче те са хедлайнери на фестивала "Summer Chaos", който ще бъде на стадиона. Там миналото лято бяха други легенди - "Годсмак", по време на първото издание на фестивала. 

Билетите за фестивала влизат в продажба в 10.00 ч. на 13 април, сряда. Първите 200 от всяка ценова категория ще бъдат на промоционална цена с 10 лв. отстъпка, а след тяхното изчерпване редовната цена на билетите ще бъде както следва: 

Front Stagе - 120 лв.

Седящи Сектор А - 100 лв.

Седящи Сектор В/блокове 16, 17 и 18 - 80 лв.

Седящи Сектор В/блокове 13, 14 и 15 - 70 лв.

Седящи Сектор Г / блок 12 - 60 лв.

Правостоящи – Терен 1 - 90 лв.

Правостоящи – Терен 2 - 70 лв.

Организаторите осигуряват и 300 билета за зоната "Front Of Stage" на цена от 140 лв., които ще ползват Priority access и ще бъдат допуснати до стадиона 15 минути по-рано от останалите посетители през отделен вход.