Уникален ден за Дарик радио предстои в сряда, 21-и януари. Дарик радио става на 22 години, а през целия ден в ефира ще е изключително интересно с много водещи и гости.

Традиционните гласове и физиономии на радиото отстъпват назад и идват хора като голямата и неповторима Йорданка Христова, която авторитетно ще чете вечерните нови в 18 часа.

Преди това невъобразимата Петя Буюклиева ще направи своето извънземно радио ток шоу "Петя старс". Звездата, която ще гостува на Петя е ...монтанският колос Емил Каменов.

В 18.30 часа урок по музика и пеене ще изнесе Рафи, на когото ще гостуват финалистите от тазгодишния "Фактор" и един от вечните Фактори на Бг-естрадата. 

Черешката на тортата обаче ще е появата на пет олимпийски медала в студиото на Дарик точно в 12.30 часа на обяд. Два златни и 3 бронзови, и петте принадлежат на една изключително красива жена. Мария Гроздева ще стреля в спортните новини на Дарик.

Олимпийската шампионка ще чете обедните новини и ще разпита по женски и по фузкултурно женските остриета на екипа на Гонг. 

Медалите на Мария Гроздева

източник: Личен архив