Знаеш ли, че някой подкрепя българския спорт?

Знаеш ли, че някой изплаща печалбите веднага?

Знаеш ли, че някой подкрепя малкия бизнес?

Вече 26 години „Еврофутбол“ е лидер в спортните залози – това знае всеки, докоснал се поне за малко до това име. Всеки, който се интересува от спорт и иска да усети тръпката от това да познае изхода от даден футболен мач или да предугади кой ще спечели титлата от Уимбълдън например е влизал поне веднъж в букмейкърски пункт. Но, дали „Еврофутбол“ е само спортни залози или е нещо повече?

Букмейкърската къща е ексклузивен партньор на българския национален отбор по футбол – сътрудничество, стартирало през далечната 2009-та година. За това десетилетие компанията помага на Българския футболен съюз в дългия и нелек път на европейски и световни квалификации, което се надява да допринесе до класирането на мъжкия ни отбор на голям футболен форум.

От 2012 година „Еврофутбол“ създаде и организира най-мащабната социално-отговорна програма - „Спортни таланти“, чрез която се подпомагат млади състезатели на прага на големия професионален спорт. От тогава до сега българският букмейкър е подкрепил общо 218 спортисти, някои от които повече от един път, а предоставените средства са близо 1 000 000 лева. Атлетите получават средства за закупуване на екипировка, участие в състезания, провеждане на лагери и възстановяване. Така през 2016 година на олимпийските и параолимпийските игри в Рио де Жанейро „Еврофутбол“ изпрати петима Спортни таланти.

И това далеч не е всичко. През годините „Еврофутбол“ подпомага провеждането на лекоатлетическия турнир „Павел Павлов“, както и Българския олимпийски комитет и СК „Левски“. Спонсорира и няколко издания на РТС турнира по снукър от международния календар – Bulgaria Open, благодарение на което родният спортен запалянко стана пряк свидетел на мега-звездите Сюарт Бингам – световен шампион, Джон Хигинс, Марк Селби, Рони О’Съливан и Джими Уайт. Компанията подкрепя и индивидуални спортисти като лекоатлетката Инна Ефтимова и плувкинята Георгия Кадоглу. „Еврофутбол“ знае какво е и значението на науката в спорта, затова застава рамо до рамо и до Националната спортна академия „Васил Левски“, където спомага за осъществяването на европейския конгрес на Международната федерация по физическо възпитание /FIEP/ и на международния научен конгрес „Спорт, стрес, адаптация".

„Еврофутбол“ е компания за спортни залози, която може да се похвали, че изплаща печалбите веднага! Така тя дава възможност на всеки спечелил да изпита бързо емоцията от своя успех. А, както знаем, емоцията от спорта, съчетана с правилното предвиждане на резултата води до максимум изживявания.

И не на последно място „Еврофутбол“ подкрепя и българския малък бизнес, като създава работни места чрез букмейкърските пунктове, които са на фрайнчайз принцип. Близо 3000 души работят като букмейкъри в над 800-те пункта в цялата страна. Това допринася за повишаването на заетостта у нас и за възможността все повече семейства да бъдат заедно и то в България.

Сега вече знаете кой подкрепя българския спорт и малкия бизнес и кой букмейкър изплаща печалбите веднага! Защото „Еврофутбол“ е име, което носи емоция, смисъл и цел и е важна част от социалния и спортен живот на България!