Оптимистичната картина, която в последните години се разгръща пред инвестиционния пазар дава възможност за множество капиталови вложение и стабилизиране на икономиките. Най-важните инвестиционни решения, които човек или компания предприема е не да купи определен финансов инструмент, а да избере правилния брокер. Ето защо в тази сфера има много инвестиционни дружества, но само най- успешните и находчиви анализатори и съветници, познават тънкостите в търговията на акции, облигации и ценни книжа.

Въпреки че, САЩ са синоним на Фондовата борса, а Джордан Белфорт- най-успешният „хищник“ в търговията на акции, родният пазар не отстъпва в изграждането на лидери, които менажират редица международни инвестиционни посредници.

С много упорита работа, ясна визия, безспорен талант и силна воля, трима българи успяват да отредят лидерски позиции на Arch Financial и Golden Spirit на световния инвестиционен пазар. Зад тези компании седят имената на Йордан Моллов, Кирил Джабаров и Роберт Димитров. Техният опит, натрупан в родината на фондовата борса, преодоляването на пречките, които седят пред големия бизнес и хъса за работа, ги правят най-добрите консултанти от България.

Йордан Моллов е завършил международни отношения в SUNY New Paltz, САЩ и бизнес администрация във Fordham University, САЩ. От там пътят му продължава в централата на Oбединените нации в Ню Йорк. От 2006 до 2009 година работи като анализатор в няколко хедж фонда в меката на търгуването с акции Wall Street като имената са известни: Hound Partners, 3G capital, NYLIM. От там се заражда любовта му към инвестициите, а безценният опит натрупан там, по-късно дава своето отражение в пазарните успехите на компаниите, които ръководи. Днес той е преподавател по Стратегии и Е-business в няколко университета. Йордан Моллов е и най-младото лице в България, с титла професор.

Йордан Моллов, заедно с Кирил Джабаров поставят началото на първия български хедж фонд в САЩ "Голдън спирит асет мениджмънт“, насочен към клиенти от Централна и Източна Европа. Интересът към финансовите пазари ги среща и с Роберт Димитров.

Кирил Джабаров е сред топ sales хората като има редица награди в областта на продажбите и в момента пише книга, която да помага на младите в отрасъла, решили да правят продажби в Източна Европа. Кирил е ценен експерт и редовен гост в Bloomberg TV и Bulgaria on Air.

Роберт Димитров е лицето, което стои зад управлението на екипите в България и света. Роберт трупа своя опит в Чехия, като усвоява добре чешките практики на управление и мениджмънт. Постоянство и търпение – е мотото на Роберт в неговата работа, която е направила редица компании глобални.

Тримата консултанти, знаят добре цената на успеха и какви усилия са необходими, за да се пребориш с конкуренцията и да направиш компаниите, които менажираш- лидери на пазара.