Няма какво да се лъжем – сметките за топлина у нас са свързани с  всякакви разправии. 

Плащаш на един доставчик за парно и топла вода, като не е съвсем ясно за какво точно плащаш, как се отчита, дали не топлиш съседите и т.н, но пари се искат. 

Ако пък се топлиш и подгряваш вода на ток – първо зимата идват главозамайващи сметки, от които те боли главата, второ – отоплението с ток не е най-ефективното на света, това е ясно. 

Ако пък ползваш дърва, въглища или пелети, трябва да се превръщаш всеки сезон в общ работник и да викаш по един отбор приятели да ти помагат с разтоварването. А и допълнително трябва да имаш отделно място за склад, което можеше да е спортният или творчески кът за теб и твоята компания.

В Европа проблема са го решили отдавна с природен газ по домовете.  И факт е, че природният газ за отопление, готвене и топла вода осигурява ниски и предвидими битови разходи, както и сигурен и чист дом. 

Имаш топла къща, независимост и комфорт, който всеки българин заслужава. 

Добре е, че вече хиляди наши домакинства са се убедили в това колко изгоден и ефективен енергоизточник е природният газ. Трайно ниската цена на енергията през последните 10 години е причина и за увеличения интерес към газификацията от българските домакинства. На фона на растящите цени на други енергоизточници и ниската им ефективност, природният газ става все по-привлекателен избор. 

Сигурно се питаш „Как мога и аз да намаля разходите и грижите за дома?“

Решението идва от "Овергаз".  С цел стимулиране на газификацията на домакинствата в страната проект DESIREE Gas предоставя 20% отстъпка от цената под формата на безвъзмездно финансиране

Процесът е още повече улеснен, тъй като е предоставена възможността клиентите да заявят безплатно обслужване от мобилен консултант на "Овергаз", който ще организира целия процес по газификацията на дома.

Заявяването на мобилното обслужване става изключително бързо и лесно тук. Дай възможност на дома и портфейла ти да заживеят нов живот с природния газ.