Последните полуфиналисти в турнира на онлайн реалити формата #WINmyBET ще станат известни тази вечер, когато четири отбора, съставени от знаменитости ще проведат своите епични трибои, за да определят кои от тях ще продължат в следващия етап на шоуто.

Битките започват в 19:00 ч. и ще бъдат излъчени „на живо“ само на сайта winmybet.bg.

Отбор „Поетик Джъстис“ на поета-рекламист и телевизионер Илиян Любомиров и рапъра 100 Кила ще трябва да преодолее съпротивата на отбор „Първите“ на Тото от „Скандау“ и фитнес-гуруто Сами Хоссни. След като и Илиян, и Килата загубиха своите индивидуални битки в първия етап на #WINmyBET през август, двамата майстори на римите са в един отбор и мотивацията им за победа с нотки на отмъщение е очевидна. Техните противници обаче демонстрират самочувствие и спокойствие, още повече че Тото вече има една победа над Килата в директния сблъсък между тях.

 Отбор „А“ на фолк иконите Азис и Алисия ще трябва да докаже, че приятелството им живота лесно може да ги превърне в перфектния отбор в WINmyBET, като се ипзрави срещу отбора „Откъде-накъде“ на фитнес и онлайн звездата Биляна Йотовска и актьора Юлиян Вергов.

Азис и Алисия загубиха индивидуалните си дуели в шоуто, но сега имат възможност да докажат, че това е по-скоро случайност, отколкото правило. Срещу себе си обаче имат двама състезатели, които освен че са победители от първия етап на формата, притежават и още нещо общо: не признават загубите и преследват победите докрай. Тези два отбора ще мерят сили в изпитанията „Пукане на балони“, „Бой с възглавници“ и „Дърпане на въже“.

Победителите от тези два четвъртфинала, ще се срещнат с вече ясните полуфиналисти - Контантин и Димитър Ковачев-Фънки или отбор „Фънко“ и отбор „Джиона“ на рап-фолк звездата Диона и модела Джулиана Гани, които миналата седмица спечелиха своите трибои. Полуфиналните срещи ще бъдат на 11 и 18 ноември.

Публиката също може да участва в битките като гласува за отбора на своите любимци на сайта winmybet.bg чрез своите лични wincoin-и, които всеки регистриран потребител на сайта получава. Гласуването вече е отворено, а броят на гласовете (wincoin-ите) за даден звезден отбор, събран до началото на битките, може да му донесе неочаквано предимство пред техните съперници.

#WINMYBET

източник: WINBET

Зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoin-и, а тримата зрители, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET: истинска аркадна игра за класирания на първо място и два комплекта PlayStation 5 и телевизор за класираните на второ и трето място.

Пълна информация за отборите, предстоящите дуели, горещи новини за участниците в онлайн реалити формата #WINmyBET и съвети на експертите-типстъри за предстоящите сблъсъци е налична на winmybet.bg.