Ако сте заклет спортен фен и в момента изживявате истински екстаз със Световното, едва ли нещо ще може да ви вземе акъла и вниманието за по-дълго от 2 минути, но нека все пак пробваме.

Какво ще кажете до 15 юли освен да зяпате мачове, също така да имате шанс да спечелите жестоки награди? И като казваме жестоки, имаме предвид, че една от наградите е джага, а останалите – телевизори и още много други яки неща, които с радост бихте си прибрали вкъщи, за да се събирате около тях с приятели и след края на Световното.

Така, сега вече май ви привлякохме вниманието. Веднага даваме с подробностите, че ако четете това в някоя от почивките между полувремената, трябва да побързаме с изложението:

Първото, което трябва да направите, е да си признаете, че покрай това Световно малко сте се поохарчили – бири и мезета с компанията всеки ден, а вероятно и спешен нов телевизор за половинката, та и тя да има какво да гледа, докато вие се дзверите в екрана. Или още по-якото – вие сте половинката, която е футболен фен вкъщи, а мъжът ви иска да си гледа някой сериал! Абе, с две думи – малко кеш няма да ви е излишен в този интензивен период.

Разбираме ви.

Има лечение и за това състояние. Отивате в Кеш Кредит. Или ако ви мързи (или пък нямате възможност), кандидатствате онлайн на www.cashcredit.bg, през Viber или Facebook Messenger.  Та, кандидатствате си, чакате за одобрение точно 6 минути и след това скоростно усвоявате продуктите Кеш на ден (на стойност от 100 до 399 лева) или Кредитна линия (от 200 до 2000 лв).

Вероятно ще изпитате топло чувство от новината, че за нови клиенти Кеш на ден е с 0% лихва за 30 дни. Преведено на по-разбираем език – взимате 400 лева и връщате колко? Отново 400 лева – стига да го направите в рамките на месец.

След това оставяте всичко на късмета си и стискате палците на ръцете и краката да спечелите някоя от тези награди: страхотна джага, 5 броя телевизори Philips 43', 18 броя барбекю комплекта, 6 броя безжични тон колонки, 480 броя футболни топки, 606 броя тениски и 902 броя ключодържатели-отварачки.

Това беше, сега може да се връщате към екрана. И се опитайте да не забравите, че имате реален шанс съвсем скоро да гледате мачовете от по-голям и хубав екран. А след тях – да разпуснете с момчетата на джагата в хола. Само помнете Кеш Кредит и това ви е достатъчно. Късмет и приятно гледане!