На дълъг път си из страната или пък ежедневната ти рутина включва шофиране до работа? А може би си млад шофьор и се придвижваш до университета с кола? Без значение накъде си се запътил, всички пътища минават през Shell! И следващият път, когато си зад волана, не би ли било чудесно да спреш за минутка, колкото да се ободриш, да изчакаш да намалее движението или просто да откраднеш малко време за себе си? И тъй като си важен за нас, ти предлагaме да се възползваш от промоциите ни, и да грабнеш ободряващи напитки и свежо приготвена храна. Селектирахме за теб няколко предложения, но не се колебай да се насладиш на разнообразието от продукти, които предлагаме в нашите търговски обекти. И то само срещу точките, които си натрупал в ClubSmart картата си. А ако все още не притежаваш такава, можеш да вземеш своята веднага във всеки търговски комплекс Shell, заредена с 50 точки подарък. За свеж и изпълнен с енергия ден!

Чаша ароматно еспресо deli2go

Малки изкушения по време на път

източник: Gong.bg

Преумората от дългия път надделява или просто в сутрешната суматоха не ти е останало време да си направиш кафе? В такива ситуации ти предлагаме да се възползваш от своята лоялност към Shell и да презаредиш с топло и ароматно италианско еспресо deli2go*, само срещу 99 ClubSmart точки.

Трапезна вода deli2go

Малки изкушения по време на път

източник: Gong.bg

Времето прекарано зад волана изморява и свежа глътка вода ще ти се отрази ободряващо. И не само! Правилната и достатъчна хидратация ще подпомогне доброто ти настроение и работоспособност през деня. Ето защо ти предлагаме да не се колебаеш и минутка повече, и да грабнеш трапезна вода deli2go* само срещу 88 точки за 0.5 л и 109 ClubSmart точки за 1.5 л.

Клуб сандвич deli2go

Малки изкушения по време на път

източник: Gong.bg

Освен че сме безкомпромисни в качеството на горива, не отстъпваме и при деликатесите. Вкусните и разнообразни клуб сандвичи deli2go* ще те заситят и заредят с енергия за дългия път само срещу 499 ClubSmart точки. За да се насладиш на шофирането максимално.

Поничка с белгийски шоколад deli2go

Малки изкушения по време на път

източник: Gong.bg

Сещал ли си се, че когато си на път и ти се прияде нещо сладко, можеш да вземеш поничка с белгийски шоколад deli2go* само за 99 ClubSmart точки. Предлагаме я и в идеална комбинация с чаша ароматно кафе за баланс. За всички любители на сладки изкушения!

Хотдог класик deli2go

Малки изкушения по време на път

източник: Gong.bg

Дългият път изморява и те кара да искаш засищаща храна. Ние те съветваме да не караш на празен стомах. Хотдог класик deli2go* ще те засити за нула време само срещу 199 ClubSmart точки и ако имаш нужда от още капка енергия ти предлагаме да вземеш в допълнение енергийна напитка Shell V-Power за 239 ClubSmart точки.

Но защо да спираме дотук - още сладки изкушения, свежи сандвичи и напитки можеш да намериш в повечето обекти на Shell в страната. Важно е да не забравяш, че валидността на точките, начислени преди три години изтича в края на 2017 г., а сега е добър момент да ги обмениш за нова придобивка. Затова, не губи време и провери  баланса по твоята ClubSmart карта, както и броят на застрашените ClubSmart точки онлайн на www.shellsmart.com или в център за клиенти ClubSmart (0800 11 515), и ги обмени сега – освежи се.

*Търсете в търговски комплекси Shell, с логото deli2go.