С наближаването на най-романтичния за някои и най-отричания за други празник, отново изскача въпросът - нужно ли е да подаряваме подаръци? Какво биха символизирали те - че любовта ни е значима само в този ден или че това е един от многото дни в годината, в които официално се ценим? А дали не е възможност да се намери отговор на вечния въпрос: какво искат жените?!

Глобално проучване на PANDORA посочи и какъв е верният отговор на този въпрос - жените считат бижутата за най-подходящ подарък за Св. Валентин, въпреки че 77% от запитаните получават цветя или бонбони. 65% от жените вярват, че благодарение на дискретни намеци биха могли да получат по-хубав подарък, но само 33% на практика получават, затова PANDORA насърчава жените да намекват какво искат, за да го получат за този празник.

60% от мъжете признават, че изпитват затруднения в откриването на подарък за Св. Валентин, затова PANDORA призовава мъжете да следят за дискретни намеци, за да знаят как да действат.

PANDORA иска жените да получат каквото желаят за Св. Валентин, а бижутата са най-мечтания подарък! Затова в сайта www.pandora.net вече има опция “Изпрати подсказване”. А от 7.02 до 14.02 може да се възползвате и от специалното им предложение, в което перфектния подарък с най-личната символика ще бъде на специална цена. Намерете най-близкия магазин PANDORA и научете повече! Кажи какво искаш - знаеш какво да направиш!