София, 14 април 2021 г. - Всички игрални зали на WINBET в цялата страна отново отварят врати за клиенти на 16 април, петък, при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

След няколкоседмично прекъсване, игралните зали на WINBET отново ще могат да предложат висококачествени забавления и професионално обслужване на своите посетители. WINBET благодари на своите клиенти за проявеното търпение и ги призовава да спазват установените противоепидемични мерки при своите посещения в обектите на компанията.

В съответствие със заповедта на министъра на здравеопазването, в залите на WINBET ще бъде разрешена максимум 50% заетост на наличните места. Носенето на предпазни маски в залите на WINBET е задължително както за персонала, така и за клиентите на обектите на марката, както и спазването на дистанция от минимум 1,5 м между посетителите.

Навсякъде в залите са налични средства за лична дезинфекция, които са на разположение на всеки клиент, а съоръженията се почистват и дезинфекцират след всеки посетител.

Пълна информация за местоположението на игралните зали на WINBET и локалните джакпоти е публикувана тук.