Неловко е да си поискаш парите, които си дал назаем на приятел. Притесняваш се дали няма да обидиш отсрещната страна или дали няма да те разберат погрешно. Защо да не го направиш по забавен и оригинален начин, или просто на майтап? Влез в сайта kadesamiparite.bg и можеш да избереш своя майтапчийски подход към темата-табу, която е скарала не един и двама стари приятели. 

Болшая советская енциклопедия няма да събере мъдростите, изписани през вековете за разликата в приятелството между мъжете и жените. Второто не е много сигурно, но за мъжката дружба няма две мнения – мъжете говорят това, което мислят и на тази основа се градят здрави приятелства. Дали това е така, обаче, като стане въпрос за пари?

Оригинална реклама на фирма за потребителско кредитиране илюстрира, как със заем от приятел рискуваме да се превърнем в лицемери, а това не е присъщо на силния пол. С платформата kadesamiparite.bg, можеш хем да повдигнеш неловката тема за невърнатия заем от приятел, хем да го направиш по мъжки – с майтап. 

Ти избираш как и дали да се пошегуваш с авера – като италиански мафия бос или с фънки рап/хип-хоп бийт (или както другояче ще го определят меломаните). За почитателите на автентичната мъжка реч има „Ей, пустиняк! Оти се зáтри?“ на северозападен диалект, а ако предпочиташ по-индиректните методики, може да пробваш хипноза, откровен разговор с портфейла, който има какво да каже или съвсем деликатно – все пак, приятелството се гради с цената на много бири и заслужава да бъде запазено. Добре че е шегата, че да си кажем истината!