Някога искали ли сте да стреляте с най-големите корабни оръдия, създадени от човечеството? Това е само една от причините, за да играете безплатната компютърна игра World of Warships. Какво друго бихте очаквали?

1.Играта е безплатна

Парите говорят! Или в случая на World of Warships – това, че те не присъстват там, защото можете да си свалите и играете безплатно играта още сега! Вместо да ровите за някоя чисто нова игра, можете да отплавате и да изпитате морските си умения без да поемате никакви разходи. Отключвайте и надграждайте нови кораби заради самата игра. 

World of Warships

Ако вече имате Wargaming акаунт, само свалете играта. Ако нямате, просто посочете имейл адрес и си изберете потребителско име – и сте готови да започнете!

Щом влезете в играта и предпочитанията ви се насочат към някое определено стоманено чудовище, вие винаги можете да ускорите своя напредък с платен премиум акаунт, който ви осигурява допълнителни ускорители на точките опит (XP), или пък просто можете да си купите някои премиум кораби и други предмети в играта, като например исторически автентични камуфлажи. 

2. Изпитайте своето стратегическо мислене сред здрава стомана и солидна огнева мощ

World of Warships е онлайн стратегическа игра в реално време, базирана на отбори, която предлага игра от типа „лесна за започване, трудна за овладяване“. Критичното мислене и стратегическото планиране са в сърцевината на всяка битка, като вие се сдружавате в един отбор с други капитани, за да надвиете вражеската флотилия.

Ще трябва да понесете своята част и да работите със съотборниците си, за да нападнете от засада, да обкръжите или (ако се наложи) да се впуснете право напред към редиците на врага, за да постигнете победа. При това ще придобивате точки опит (XP), които можете да използвате, за да отключвате нови и по-мощни кораби, носещи своите предизвикателства, които да преодолявате. 

World of Warships

Приближаващите торпеда налагат избягващи маневри!

Ако не сте готови да се борите с други играчи, можете винаги да се сдружите с приятели и да се изправите срещу по-лесните ботове в сценарийни отборни битки.

3. Бийте се за една от най-великите морски сили на XX век

Под какъв флаг ще плавате? В World of Warships можете да играете за някоя от 11 държави, включващи Великобритания, Франция, Германия, Италия и Япония – всяка със свои характерни силни и слаби страни.

World of Warships

Изградете своя флот от името на една от 11 различни морски сили.

Играйте с различни държави и овладейте различни стилове на игра. Дали ще се доближите за близък бой с германския линеен кораб Бисмарк или ще засипете с огън деликатния, но смъртоносен американски крайцер Кливланд? 

4. Над 300 исторически възпроизведени кораба, които да разучавате

Покривайки Първата и Втората световни войни, World of Warships предлага над 300 налични за игра кораба, всеки от които реално възпроизведен чрез 3D сканирания на реалните кораби.

Всеки кораб в играта има уникални схеми за разположение на бронята. Трябва да умеете да се прицелвате в слабите места на противника!

World of Warships

Корабите са разделени в четири класа, които са плавали и водили битки през последния век: разрушители, крайцери, линейни кораби и самолетоносачи.

Всеки клас има своя специфична роля при формиране на отборната флотилия и се характеризира със съответните уникални стилове на игра, което означава, че за всеки има по нещо:

Разрушители: дали предпочитате да сте бързи и незабележими вместо да имате големи оръдия и дебела броня? Отплавайте с разрушител и се подгответе да изстреляте залп от тихи, но смъртоносни торпеда по врага.

World of Warships

Германски разрушител Z-39 изстрелва смъртоносни торпеда. 

Крайцери: тези кораби предлагат по-разнообразна игра със своята смесица от среднокалибрени оръдия, торпеда и силен противосамолетен потенциал. Но внимавайте – тяхната броня не е по-здрава от хартия, ако бъдат изненадани без ескорт.

Линейни кораби: те са танковете на океана, могат да поемат сериозни удари и да отвърнат на огъня с още по-унищожителни атаки.

Британският линеен кораб HMS Hood, показан в играта.

Самолетоносачи: очите и ушите на отбора, а така също и база за нанасяне на огромни поражения чрез въздушни атаки с торпеда, бомби и ракети. 

5. Купища награди за калените в битки капитани

Пример за ценните награди, които получавате дори само при логване по време на мартенския ъпдейт. 

Можете да очаквате множество безплатни награди в играта дори само за логване и игра – безплатни кораби, камуфлажи, разменни монети в играта и време за валидност на премиум акаунт.

Можете също така да изпълнявате специални мисии, за да добиете ранен достъп до чисто нови кораби преди тяхното официално пускане в играта. 

Нов шведски разрушител Skåne наличен за ранен достъп с отключване чрез мисии в играта през март.

Имате Twitch акаунт? Свържете го с вашия Wargaming.net акаунт и спечелете безплатни награди в играта, ако гледате стриймовете на играещите World of Warships.

6. Постоянен поток от нови неща

World of Warships стартира през 2015, но оттогава има постоянен поток от нови неща в месечните ъпдейти. Очаквайте нови кораби, държави, карти, режими за игра и специални събития, които да разучавате всеки месец.

Кликнете ТУК и започнете своята военноморска кариера със следните ексклузивни подаръци в играта:

- американският крайцер Сейнт Луис

- германският първокласен крайцер Емден

- 7 дни премиум акаунт

- 200 дублона

- 2.5 милиона кредита

- 20 камуфлажа за кораби

Свалете оттук и опитайте безплатно World of Warships още днес!