Дните след Коледа може и да позагубват от празничната еуфория и типичния декемврийски аромат, но това не означава, че те не притежават скрит заряд. След като подаръците са раздадени, светлините започват да ни изглеждат уморено, а часовете ту се сливат, ту препускат с последните мигове на отминаващата 2021-ва година. Разбира се, за повечето тя не беше според очакванията: имаше моменти на несигурност, отново се появиха и неочаквани обрати. Но след тях идваха и успехи, и радости, и малки житейски сладости. Да, това не е животът, какъвто го познаваме, но той все още има много обещания за изпълняване.

Наистина е трудно да се направи прогноза какво може да се крие в предстоящата 2022 година. Но ние, от Българският Спортен Тотализатор, вярваме в няколко неща: първото от тях е подкрепата. Още от създаването си преди 64 години, Българският Спортен Тотализатор се посвещава да осигури на феновете вълнението от игрите, но и да не забравя, че спортът, културата и образованието са направления, в които всеки от нас, по един или друг начин, участва. Те са това обединение - на ценности, на надежди, на победи - които сплотяват нацията, придават й устойчивост и я вдъхновява за нови постижения. Индивидуалните усилия притежават огромна значимост, но е необходимо и присъствието на тази всеобща подкрепа.

Всеки от нас свързва идването на новата година с много нови очаквания, които се откриват в нашите собствени обещания. Истината е, че контролът може и да дава наистина чудесни и високи резултати, но винаги се прокрадва и блясъка на късмета. Съвсем очаквано, в Българският Спортен Тотализатор говорим много често за точно този късмет: комбинация от правилните числа може да донесе толкова голямо щастие. И през 2021 година това се случи: бяха раздадени хиляди награди, броят на всички тото милионери в цялата история на Българския Спортен Тотализатор, нарасна до 119, а само през 2021 г. бяха раздадени над 30 милиона лева от печалби. Ето защо, очакваме с голямо нетърпение 2022-ра година: за да се запознаем с още късметлийски истории. Но не пропускайте основното: за да Ви споходи късмета, трябва да играете. Независимо дали сте фенове на числовите игри или предпочитате печалбите от моментните лотарийни игри на Държавната лотария към Българския Спортен Тотализатор. През 2021 година, пунктовете на Спорт ТОТО се увеличиха, сайтът toto.bg придоби нови функционалности, а през 2022 година очакваме да предоставим възможността на играчите да участват във феноменалния Eurojackpot. 2021 ще я запомним и с Европейското първенство по футбол, и с незабравимите емоции на Олимпийските игри в Токио. Не сме забравили и всички вълнуващи мигове, които споделихме с Вас по време на множеството състезания, надпревари и фестивали, които подкрепихме през изминалата година. Станахме свидетели на невероятни изпитания и победи, потопихме се в адреналина и усетихме вълнението. Надяваме се тази тенденция да се запази и през следващата година, да се срещнем с познати лица, но и да имаме късмета да открием и нови таланти.

И си пожелаваме, 2022 година да донесе на всички ни много здраве и благоденствие, които да ни изпълнят не само с мечти, но и с много оправдани очаквания! Весело посрещане на Новата година от Българския Спортен Тотализатор!