Участничката от четвъртия сезон на „Игри на волята“ Мирела, която е изключително спортна натура, и взима участия в състезания по танци, се завърна на сет на “Игри на волята” 5. Танцьорката дойде на терен по време на снимките на петия сезон на риалитито и ето какво разказа:

- Какво беше усещането да стъпиш отново на арената?

- Усещането да се върнеш на Арената е ей такова (клати ръце). Просто в момента, в който ги видях, се разтреперих и все едно гледах себе си на телевизора. Наистина е много вълнуващо и с много смесени чувства. Хем много се вълнувам за тях и ми е много интересно, хем ми се иска да съм на тяхно място и им пожелавам успех.

- Какви са впечатленията ти от новите участници?

- Впечатленията от новите участници, между другото, са ми доста добри. Жените изглеждат много подготвени, мъжете изглеждат много подготвени и дори хората, които са доколкото знам 40+ - Старейшините, също са много подготвени. Кастът е бил доста силен и ми е много интересно дали ще бъде сезонът на жените тази година и дали ще има победител жена.

- Какво ти липсва най-много от “Игри на волята”?

- Със сигурност най-много ми липсва да живееш в един съвсем друг свят, без социални мрежи, без телефони. Просто живееш тук и сега, бориш се за общата кауза, сред природата си, отборът и племето ти е като семейство. Просто е преживяване, което е веднъж в живота и не мога да го сравня с нищо друго.

- С кои участници от сезон 4 поддържаш връзка?

- Ами, за щастие, участниците от нашия сезон си останахме доста близки и си поддържаме връзка. Близка съм и с Жени, и с Илиян, и с Мани, и с Фейгин, Жорката, Чакала. Общо взето си излизаме и си поддържаме комуникация.

- На какво те научи “Игри на волята”?

- Всъщност от “Игри на волята” научих много за себе си. Разбрах колко мога и на какво съм способна, колко силна воля имам. Научих се, че не можеш да се доверяваш на 100% на всеки и че не можеш да живееш с розовите очила постоянно. Всъщност най-хубавото нещо, което ми се случи в “Игри на волята”, бяха битките и всъщност тогава разбирах къде са ми границите.

- Какъв съвет би дала на новите участници?

- Съветът, който ще дам на новите участници, е да се забавляват наистина, защото това е най-забавното и най-уникалното нещо, което ще им се случи - поне аз така мисля. Просто да се отдадат изцяло на играта.... И така.