Скандалите в българските щанги не спират, въпреки големите успехи и купищата титли и медали! Голямата световна звезда на вдигането на тежести Карлос Насар, който наскоро в Ереван стана европейски шампион и счупи няколко световни рекорда за мъже и юноши, категорично отказва за тренира при треньора на националите Иван Иванов. Както е известно, в последните месеци талантът от Червен бряг се подготвяше при личния си треньор Павел Христов, а след това на лагера на Белмекен бе трениран от Пламен Братойчев.

„Мач Телеграф“ научи, че Насар и Иван Иванов продължават да имат непреодолими различия, които дори новият президент на федерацията Ариф Маджид не може да изглади.

Както е известно, в Ереван Насар постави феноменален световен рекорд в двубоя на кат.89 кг – 395 кг, който му осигури на 99 процента квота за олимпиадата в Париж догодина. Заради високия си резултат Насар просто трябва да се явява на кантара и представянето на останалите олимпийски квалификации и след това спокойно може да не оттегли от състезанията.