Подкастът на “Един за друг” стартира с два коментарни епизода на 14 и 15 февруари

Внучката на легендата на Левски Стефан Стайков - Денислава Велкова, най-добре класиралата се жена в сезон 5 на “Игри на волята”, ще бъде водеща на официалния подкаст на “Един за друг”, който ще носи името “Един без друг”. Тя е участвала и в сезон 2 на най-позитивното любовно риалити, където отпада на крачка от финала. Първите два епизода на подкаста “Един без друг” ще се излъчат веднага след премиерата на любовното риалити на 14 и 15 февруари.

Първите гости в подкаста са добре познатите и обичани от зрителите на “Един за друг” - Криси и Арти от сезон 4. Те ще разкажат за първите си  впечатления от новите двойки. Вторият епизод на “Един без друг” ще събере Мартин Николов - Елвиса и Денислава в едно студио за първи път след “Игри на волята”, въпреки противоречията помежду им след края на формата. В коментарния епизод ще участва още певицата Роксана, която безпогрешно ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити.

В “Един без друг” двойките от сезон 5 ще се явят на поправителен при Денислава, която ще провери какво са научили от участието си във формата. Те ще дадат първото си онлайн интервю в подкаста, а поредицата ще се излъчва в NOVA PLAYVbox7 и YouTube веднага след края на всеки епизод на “Един за друг” в ефира.