Славея Сиракова за пореден път развълнува социалните мрежи. Този път дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков не изпъкна с поредната гореща снимка, а с две скандални истории.

Ето какво сподели във Фейсбук Славея:

"Преди няколко дни попаднах в една ситуация и реших да ви споделя...

Изчаквах си реда пред офис на куриерска фирма и бяхме аз, още две жени и едно момче. Докато чаках едната жена се оказа моя приятелка, която до момента не разпознах, понеже стоеше с гръб пред мен. Докато се прегръщахме, когато се видяхме попитах другата жена кой е последен, за да не го предредя без да искам. В този момент едно момче, което беше вътре излезна, а тя с леко пренебрежителен тон, който не усетих в началото каза, на развален български:

- Ами той шеф, той да каже.

Момчето с повишен глас накратко обясни, че не е коректно, докато чакаш реда си да отидеш до отсрещния магазин и връщайки се да предредиш всички, понеже "вече си бил на опашката"...

Омъжената Славея изключително секси, побърка мъжете със СНИМКА 18+

Не ме подразни мрънкането и под носа, но чух ясно последните думи.

- Всички българи сте еднакви, ето такива сте!

А това беше моята гримаса!

Разбира се не замълчах, защото и аз съм живяла в чужбина и в нито един момент не съм си позволявала да обидя човек на нация!

Жената беше от руски произход, но се сетих и за още една ситуация, в която бях в голям супермаркет с дъщеря ми... На касата, докато прибирах последните покупки, също една руска по произход госпожа едва не мина през нас, докато се опитваше да ни изблъска, слагайки 2та закупени продукта в торбата.

Ами това ме навежда на мисълта, че може да идваш от една Голяма Русия, но с манталитет от някое руско село, което няма и да го чуем! Цивилизацията не е за всеки Друзей!"