Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016 Християна Тодорова спечели още една битка - тази с килограмите. “Златното момиче”, което се позакръгли след оттеглянето си от спорта, демонстрира изумителна фигура пред феновете си в “Инстаграм”. Бившата спортистка и настояща международна съдийка по художествена гимнастика сподели със своите последователи, че се е разделила с цели 12 килограма.

”-12 кг. Жената е завършен кръг. Тя има силата да създава, да подхранва и да променя. Тя е като чая - никога не знаеш колко е силна, докато не я потопиш в гореща вода. Жената е олицетворение на истинска сила." - написа Християна в социалната мрежа. Тя качи и снимки, на което показва новото си тяло, облечена в червен бански костюм от две части.

​Още снимки на родната красавица можете да видите ТУК! 

Християна Тодорова разкри своята тайна, като категорично отрече да е спазвала строги диети и режими.

"Не съм спазвала хранителен режим (освен витамини, които ме снабдяват с всичко нужно за организма ми, не са лекарства, нито хапчета, нито магични чайчета, това са витамини, от които тялото има нужда, за да функционира правилно). Храня се по 2-3 пъти на ден, тренирам 3 пъти в седмицата. Моят хранителен режим включва всичко, което ми се яде, но в малки количества. Не съм правила тежки тренировки във фитнес залата по цял ден. Промених си изцяло начина на мислене. Спокойствието е в основата на всяка положителна промяна. А храната може да бъде причина за всяка една болест, както и лек за всяка една болест. От нас зависи какво ще изберем”, написа още тя.