Изминалата седмица беше направо рай за истинските ценители на спорта. Те изпитаха емоции в много на брой различни спортове и сега им предлагаме да изберат най-вълнуващото от тях в нашата анкета за Събитие на седмицата. 

Може би участието на България на Световното първенство по волейбол с мачовете в София ви е направилно най-силно впечатление? Или пък успехът на Григор Димитров в отборната надпревара Лейвър Къп в Чикаго? 

А дали не сте обърнали най-голямо внимание на поредната вълнуваща боксова битка на "Уембли", в която Антъни Джошуа строполи на земята силен противник като Александър Поветкин? Или отново Цар Футбол владееше емоциите ви. Ако е така, имаме предложения и там. 

Две от тях са свързани с Лудогорец - едното е за поражението с 2:3 от Байер Леверкузен на старта на груповата фаза в Лига Европа, а другото е победата с 3:2 над Ботев, дошло в мъчен мач за шампионите. Или пък сте впечатлени най-много от старта на битките в Шампионската лига? Или пък от първата издънка на Барселона за сезона?

Какъвто и да е отговорът ви, можете да гласувате в нашата анкета. Резултатите от нея ще обобщим във вторник след 12:00 часа, когато затваряме гласуването в нея. 

 1. 43.75%

  Победата на Антъни Джошуа над Поветкин

 2. 18.75%

  Краят на участието на България на Световното по волейбол

 3. 12.50%

  Титлата на Лейвър Къп за Григор Димитров

 4. 12.50%

  Поражението на Лудогорец от Леверкузен в Лига Европа

 5. 6.25%

  Измъченият успех на Лудогорец над Ботев

 6. 6.25%

  Стартът на груповата фаза в Шампионската лига

 7. 0%

  Първата издънка на Барселона за сезона в Испания