Едно от момичетата в предишния ансамбъл на България Християна Тодорова ще оценява настоящия състав на страната ни по време на Световната купа в София.

Християна Тодорова много пъти се е опитвала да си обясни как отборът е успял да спечели сърцата на цяла България. Момичетата на Ина Ананиева спечелиха бронзов медал на Олимпиадата в Рио де Жанейро, а любимото им състезание остава това пред родна публика.

„Винаги в Арена Армеец сме се покланяли пред публиката. Защото ние уважавахме и оценявахме това, което имахме, а ние имахме тях”, сподели Хриси Тодорова, част от новото поколение Златни момичета.

След края на спортната си кариера грацията ни се посвети на съдийството. От 12 до 14 април тя ще има отговорната задача да оценява съчетанията на ансамблите, сред които е и българският, който получи прозвището Димантеният отбор.

„Нашите композиции, българските композиции са най-хубавите в света в момента”, добави още Тодорова.

Световната купа ще бъде излъчена изцяло по NOVA SPORT, а част от съботно-неделната програма и по NOVA. Най-интересното около турнира можете да намерите и в специализираната страница в GONG.BG, посветена на състезанието.