Гимнастичката на България Невяна Владинова сподели, че е сигурна, че ако изиграе съчетанията си във финалите на Световната купа в София, ще спечели медал.

Кралицата на турнира ще се бори за отличията на обръч и топка в неделя (14 април). В многобоя Неви остана осма.

„Щастлива съм, че станах Кралица на Световната купа. Благодаря на гласувалите за мен. Колкото до състезанието – като цяло не съм доволна представянето си, вече го казах. Мога много по-добре. Може би много исках, но не успях. Надявам се утре да съм по-добра, както и в следващите състезания“, започна Владинова пред NOVA.

„Груби грешки допуснах и на бухалки и на лента. Много исках, може би наистина бях преамбицирана“, допълни чаровната плевенчанка.

„Като цяло представянето на България е успешно. Ансамбълът е първи. Кати (бел. ред. - Катрин Тасева) взе бронз. Много се радвам за нея. И двете сме в осмицата. Имаме финали утре. Като цяло мисля е успешно“.

„Утре очаквам да си изиграя съчетанията. Разбира се, че очаквам медали. Аз съм сигурна, че ако ги изиграя, ще ги взема. Най-важно е да изпълня всичко, оттам нататък не зависи от мен“, завърши Владинова.