Треньорът на ансамбъла ни по художествена гимнастика Весела Димитровa, избрана за Треньор №1 на България за 2021 г. заяви: "Преди всяко състезание се отказвам, много ми е изтощително. Дори вечер, преди състезанието, си подготвям речта за пред Илиана Раева. Ще изкарам още малко, до олимпиадата в Париж, пък после ще видим!" 

Само преди няколко дни новият й състав спечели 2 световни титли на шампионата в София – в многобоя и на 2 топки и 3 ленти. Малко преди първенството тя сменила петото момиче, пише Телеграф.

"Много трудно ми беше в началото. Смених ги една по една, накрая останаха пет нови момичета преди Световното първенство. Дори малко закъснях след олимпиадата в Токио. Трябваше да започна по-рано подготовката. При нас трябва всяка с всяка да си пасне като характер. Много са важни отношенията вътре в отбора", разкри треньорката пред БТВ.

"Нямам желание да ходя някъде, за да работя за някой друг. Това ми е абсолютно достатъчно. Най-много до олимпиадата ще бъда тук и после може би ще работя в книжарница. Малко съм трудна в общуването с хората, но може би ще се науча", смята  Димитрова, която гледа към олимпийските игри в Париж през 2024 г. с хубави очаквания.

"Трудът е в основата на всеки успех. Ако се трудиш, няма как да не успееш. Трябва си обаче и малко спортен късмет", каза Весела Димитрова.