Златен медал на обръч, бухалки и лента спечели Боряна Калейн на Световната купа по художествена гимнастика в София. 

Българската грация изигра съчетанието без грешка и получи оценка 26.150. Така тя остави зад себе си Анастасия Салос (Беларус) и шампионката в многобоя  Линой Ашрам (Израел). Двете завършиха с еднакви оценки - 26.100, но сребърният медал е за Салос, която имаше по-добро изпълнение.
 
Боряна Калейн се пребори за още един медал. Тя спечели бронза на топка с оценка 25.500. Катрин Тасева остана четвърта с 24.400. Титлата спечели Линой Ашрав с 26.500, второ място е за Алина Харнаско (Беларус) - 25.850.

Отново Калейн спечели златния медал на бухалки, а Катрин Тасева завоюва бронз на финалите на отделните уреди. Калейн получи за изпълнението си оценка от 26.100 точки, а Тасева има 24.500 точки.

Сребърното отличие стана притежание на София Рафаели от Италия с оценка от 24.950 точки.

Двете българки имаха изпускане на уреда в композициите си, но останалите финалистки също допуснаха грешки. За Калейн това е четвърти медал в София след среброто в многобоя, златото на обръч и бронза на топка.

Катрин Тасева завоюва първо отличие на Световната купа, след като на топка остана четвърта, а в многобоя завърши на пето място.

Третият златен медал в индивидуалното класиране в отделните уреди Калейн спечели на лента с оценка от 22.150.