Гимнастичката Катрин Тасева коментира представянето си в многобоя на Световната купа в София. Пред NOVA SPORT Тасева сподели, че нещата вървят в правилна посока и също така допълни, че според нея съдиите оценяват реално играта.

Тасева натрупа сбор от 80.150 (20.650 на обръч, 19.800 на топка, 21.200 на бухалки и 18.500 на лента).

Ашрам поведе в многобоя, Тасева се движи втора

„Днес имаше малко повече публика, като че ли бе малко по-напрегнато. Днес е голямата битка. Виждам, че с всяко състезание нещата стават по-добре. На лента бях разколебана. Надявам се оценките да ми стигнат за финал и добро класиране в многобоя“, започна Тасева.

„Мисля, че реално оценяват съдиите. На бухалки направих няколко спасявания, които реално се наказват. Мисля, че е реална оценката на съчетанието. Това е най-трудната ми композиция и ми се иска да изляза и да изиграя всичко. Мисля, че днес се видя какво горе-долу искам да постигна с това съчетание. Надявам се да става по-добре“.

„Може би малко темпото натежа на лентата. Трябва да се позабързам. Надява се оценката да стигне за финал“.

„Смело трябва да играя утре. Това ми казаха Бранимира Маркова и Илиана Раева. Няма какво да губя. Госпожата каза да се позабързам. В правилна посока вървят нещата и ще станат“, завърши Тасева.