Президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева коментира представянето на Стилияна Николова и Боряна Калейн на Световната купа в Клуж-Напока (Румъния). 

"Изключителна Стилияна поведе с огромна разлика и безкомпромисна игра на последната световна купа преди Олимпийските игри в Париж 2024!

Уверена и много силна Стили! Четири от четири съчетания. Това не е нейният максимум, но вярвам, че ще го направи в Париж! Поздравления", коментира президентът на БФХГ малко след съчетанията на двете грации с бухалки и лента. 

"Силна и все по-уверена Боряна, която заяви на това състезание, че е готова да се бори за медал в Париж! Допусна само една груба грешка и две неточности, но показа своя потенциал и сила. Става все по-добре! Поздравления за всички", каза Раева за представянето на абсолютната европейска шампионка за 2023 г.

Стилияна Николова оглави класирането за многобоя, Боряна Калейн заема временно трета позиция. Предстоят съчетанията от поток А, след което ще знаем призьорите в многобоя и финалистите на отделните уреди.