Катрин Тасева спечели златен медал на съчетанието с лента от Гран при турнира по художествена гимнастика в Киев. В Украйна грацията ни загатна за големите си възможности и за амбициите, които има за новия сезон, който тепърва стартира.

Състезателката на Бранимира Маркова триумфира благодарение и на Лейди Гага. Катрин и нейният екип се спряха на песента „I’ll never love again” от саундтрака на филма „Роди се звезда”.

Златното съчетание се ражда само за ден, от история, която вълнува. Тя впечатлява милиони зрители в киносалоните по цял свят, а Катрин Тасева и Бранимира Маркова пренасят вдъхновението в тренировъчната зала.

„Бяхме направили друго съчетание, съвсем различно съвсем различен стил, нищо общо с настоящото. Тя гледа филма и ми каза, че много е харесала последната песен от филма, каза, че на нея ще направим съчетанието. Сменихме го”, разкри Катрин Тасева за NOVA.

„Веднага след като тя избра музиката, реших, че трябва да гледам филма, да разбера историята, за да мога да я преразкажа по някакъв начин историята. Много ми хареса, аз съм много емоционална. Много плаках на филма”, допълни още Тасева.

Така Лейди Гага и финалната песен от филма помагат на Катрин Тасева да спечели златото в Киев. И макар на таблото да няма оценка за това, на килима се изисква да покажеш и душата си.

„Много е важно, да пресъздам нещо от себе си, нещо, което идва вътре от мен, това много помага”, разкри още Катрин Тасева.

Комплектът от медали в Киев допълват сребро в многобоя и бронз на обръч. Трите медала идват броени дни след като Катрин получи приза „Достойните българи” за желанието си да дари най-ценния си медал на болен млад човек. Гимнастичката вярва, че позитивната енергия, която е получила от постъпката си, да дари златния си медал от Световната купа в София, й помага да върви напред.

„Аз не познавам лош човек, който да е успял. Аз лично не познавам такъв човек, трябва да сме добри хора”, завърши Катрин Тасева.