„Чувствам се добре. Сравнително съм доволна от това, което изиграх. Можех много по добре, особено на обръч”, заяви Невяна Владинова след съчетанието си на обръч в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика, която се провежда в зала „Арена Армеец” в София.

Световната купа може да гледате по NOVA SPORT, а части от състезанието в събота и неделя ще се излъчват в ефира на NOVA.

“Спестих много елементи. Надявам се, че оценките ми ще стигнат за финал и в неделя ще мога да го изиграя много по-силно. Спасих и доста ситуации, за което съм доволна. Не допуснах груби грешки, въпреки че можеше да се случи на доста места. Като цяло съм доволна от днешния ден”, призна Владинова.

„Доволна съм от изпълнението си на топка. Всички видяха, че почти не паднах на пирует, но като цяло другите елементи ми се получиха. Хвърлих се стабилно, направих другите елементи. Мисля, че взех една добра оценка, за това, което изиграх.Мисля, че си пролича, че обръчът е по-трудния ми уред. Това ми е най-трудното съчетание, но вярвам, че ще стане”, каза още тя.

„Рано е да говорим за класиране, има още два уреда, не мисля за него. Вярвам, че ако си изиграя добре съчетанията, мисля, че ще имам добро класиране”,завърши Невяна Владинова.

Всички новини може да следите в специалната секция на Gong.bg.