Капитанът на индивидуалното Невяна Владинова говори пред NOVA SPORT, след като изигра и последните си две съчетания на лента и бухалки за многобоя на Световната купа в София. Неви коментира неточностите, които допусна на бухалки, като призна, че прекалената ѝ пренавитост на представи композицията си добре ѝ е изиграла лоша шега.

„Лентата, въпреки грешката я изиграх. Глупава грешка. Липса на концентрация, но се радвам, че изиграх съчетанието. За бухалките ме е яд, можеше без втората, а и без първата грешка. Щях да взема доста по-силна оценка, ако бях изигравал. Сега може би и за финал няма да ми стигне. Няма значение в коя група съм. Не мисля, че нито на мен нито на съдиите оказва влияние, който каквото изиграе, това получава“, започна Владинова.

„Няма проблем с часа и в три през нощта мога да играя, не ми тежи и не ми пречи“, каза още Владинова.

„Илиана ми каза, че това едно състезание. Глупави грешки, важно е , че съм във форма, съчетанията ми се харесват, съдиите говорят за мен, чакат ме да ги изиграя. Все пак това ми е първа Световна купа, важното е как ще съм на Световното и Европейското“.

„Харесвам много новите си съчетания, играя с удоволствие. Исках много да изиграя бухалките и мисля затова не ми се получи“.

„Надявам се на лентата да съм на финалите. За бухалките няма шанс. За лентата много искам да играя и утре“, каза още Неви.