Бронзовата медалистка от многобоя на Световната купа в София Катрин Тасева сподели, че има какво още да се желае от играта ѝ. Тасева сподели и очакванията си за финалите в неделя.

Кати ще се бори за отличията и на четирите уреда (лента, бухалки, топка и обръч).

„Има разбира се какво да се желае още. След всяко едно състезание ставам все по-уверена. Виждам,, че съчетанията вървят. Тренираме. Скоро за най-тежките състезания ще сме много добре подготвени“, започна Тасева.

„Наистина днес бе голяма борба. Много исках да изляза освободена и да си покажа композициите. На бухалки се получи, на лента – имаше малки неточности. Мисля, че на финалите също ще изляза по-освободена“, допълни Тасева.

„За финалите се надявам да съм по-стабилна, да няма тези неточности“.

„Очаквам да сме спокойни, очакваме пълна зала и да си изиграем съчетанията“.

„Много обичаме тази зала, публиката. Това ни зарежда и ни държи“.

„След състезанието в София ме очакват тренировки, докато тече Световната купа в Ташкент. След това аз и Невяна заминаваме за Световната купа в Баку“, обясни за финал Тасева.

Надпреварата в „Арена Армеец“ можете да гледате изцяло по NOVA SPORT, a част от съботно-неделната програма и по NOVA. Всичко най-интересно и любопитно следете и в специализирана страница в GONG.BG.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.