Вече е ясен сборът на Невяна Владинова за многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София. Неви натрупа 75.900 точки, което ѝ отрежда временното трето място преди изиграването на съчетанията на лента и бухалки в другите два потока.

Грацията ни вдигна феновете на крака при първата си поява в съботния ден за изиграване на съчетанието на бухалки, но за съжаление, допусна неточности при изпълнението си. Това разколеба красивата плевенчанка и тя не успя да покаже изключително динамичното си съчетание в пълния му блясък.

Неви получи оценка от 17.750 точки, от които 10.800 за трудност и 6.950 за изпълнение.

На лента Владинова също допусна грешка, а съдиите оцениха изпълнението ѝ на 17.650 точки (9.700 за трудност и 7.950 за изпълнение).

Така след първия поток Неви върви трета, зад Алина Харнаско с 76.150 и Никол Зеликман от Израел със 78.900.

Индивидуалният многобой продължава с изиграванията на лента и бухалки в Група А, където е Катрин Тасева. След това на килима ще излязат състезателките от Група В.  В края на състезателния ден ще са ясни призьорите. 

Световната купа в "Арена Армеец" може да следите по NOVA SPORT, а части от състезанието в събота и неделя ще бъдат излъчени по NOVA.