Младата българска гимнастичка Боряна Калейн остана критична към представянето си на Световната купа в Пезаро, Италия. Възпитаничката на Марияна Памукова завърши с бронз в многобоя и сребро на топка.

„Тези два медала тежат изключително много, защото работим цяла година, за да ги спечелим. Яд ме е, защото направих много глупави грешки, особено на финалите. Ако успеем да си изиграем съчетанията по най-добрия начин, ще можем да се борим за златни медали”, сподели Боряна Калейн при завръщането си на Летище София.

Другата ни представителка в индивидуалната надпревара в Италия Катрин Тасева също не беше особено доволна от изявата си: „Не изпълних съчетанията така както исках. Този медал един-единствен от състезанието не ме устройва.”

Катрин Тасева завърши на второ място на лента, но това оказва се, не е достатъчно за грацията ни. Тя обаче ще може да зарадва българската публика по време на Световната купа в София през тази седмица.

От 12 до 14 април Арена Армеец ще е домакин на турнира. Цялото състезание ще можете да гледате по NOVA SPORT, а част от най-интересното в събота и неделя и по NOVA. Най-важното от състезанието очаквайте в GONG.BG.

Освен Катрин Тасева в София ще ни представят още Невяна Владинова и ансамбълът при жените.

Световната купа по художествена гимнастика на живо в каналите на Нова Броудкастинг Груп