Грациите от ансамбъла на България по художествена гимнастика коментираха коментираха пред NOVA спечелената абсолютна титла в многобоя на Световната купа в София. Момичетата се класираха и за двата финала в неделя, като заявиха, че забравят за успеха си в борбата за абсолютната титла и в последния ден от турнира ще започнат битката отначало.

Злато за златните от многобоя на най-сладкото състезание

„Атмосферата в залата бе много хубава днес. Много се радваме, че толкова хора дойдоха да ни подкрепят. Но ние като излизаме на килима се стараем да се изолираме и да мислим само за съчетанието ни и какво ще представим“, каза Мадлен Радуканова.

„Новите трика много ни харесват. Те са изцяло съобразени с композицията ни и мисля, че ни подхождат“, сподели Лаура Траатс.

„За нас най-важно е да си изиграем съчетанията и да сме последователни“, каза Ерика Зафирова.

„Утре (бел. ред. - неделя) ни предстоят два финала. Много се радваме за златния медал, но забравяме за днешния ден и утре започваме битката отново“, коментира за финал Стефани Кирякова.

Надпреварата в Арена Армеец можете да гледате изцяло по NOVA SPORT, a част от съботно-неделната програма и по NOVA. Всичко най-интересно и любопитно следете и в специализирана страница в GONG.BG.