Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и двете ѝ бременни дъщери Виолета и Славея публикуваха в профилите си в социалните мрежи кадри от трогателна фотосесия, пише NOVA. 

Под снимката, на която Раева седи между двете млади дами, бившата гимнастичка написа: "С моите момичета в очакване".

От поста на по-голямата дъщеря на Раева и Наско Сираков - Славея, става ясно, че трите са заснели фотосесията по идея на щастливата Илиана.

Целта на фотосесията пък е да уловят "мигове на пълно щастие в нашето женско царство". Преди месеци стана ясно, че Славея очаква първото си дете от любимия си Иван, за когото се сгоди миналата година. 

"Не спазвам диети. Хапвам си от всичко. Релаксирам и си почивам често. Важно е обаче всяка бременна жена да пие много вода. Пия водородна вода, защото ми помага за киселините", каза Славея в свое интервю. Тя сподели, че е казала добрата новина неочаквано на родителите си.

Дни след обявяването на благата вест, Виолета също разкри, че ще става майка за втори път. По-голямата ѝ дъщеричка - Илиана, е на 3 годинки. Виолета и съпругът ѝ Георги Коруджиев вдигнаха пищна сватба в края на август 2019 г. 

Снимки на красивата дъщеря на Илиана Раева - Славея можете да видите ТУК.